Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten Sûnenz

In Drachten ben je van harte welkom bij ZuidOostZorg locatie Sunenz. Je kunt daar ontmoeten & verbinden met uw buurtgenoten, maar ook met cursisten van van het Friesland College en met cliënten van Talant, zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

ZuidOostZorg - locatie Sûnenz, Burg. Wuiteweg 140, 9203 KP Drachten

Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Eerdere bijeenkomsten

13-3-2015 09:30:00