Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Swifterbant - De Hoeksteen

Kom jij ook op vrijdagochtend 24 juni naar het allereerste VraagelkaarCafé in Swifterbant? Dit unieke Vraagelkaarcafé vindt plaats in Kerkcentrum De Hoeksteen. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, te handwerken in het Breicafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Schrijf je dan meteen in. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Dronten, De Meerpaal, Landstede en Mantelkring Dronten.

Kerkcentrum De Hoeksteen, De Poort 17-19. Van 09:30 tot 13:00 uur

ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.

Eerdere bijeenkomsten

24-6-2016 09:30:00