Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Biddinghuizen - Educatief Centrum

Kom jij ook op donderdagochtend 22 juni naar Biddinghuizen? Dit bijzondere Vraagelkaarcafé vindt plaats in Educatief Centrum Biddinghuizen. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, te handwerken in het Breicafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Schrijf je dan meteen in!

Educatief Centrum Biddinghuizen, Akkerhof 1. Van 09:30 tot 13:00 uur

Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.

Eerdere bijeenkomsten

29-6-2016 09:30:00

22-6-2017 09:30:00