Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - Hanzeborg

Kom jij ook op dinsdag 27 september naar het Vraagelkaarcafé in de Hanzeborg? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten en de kick-off van Mantelkring en OpenJeHart. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, je longen uit je lijf zingen in het Zangcafé, te handwerken in het Breicafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Schrijf je dan meteen in. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad, Mantelkring en OpenJeHart.

Koningsbergenstraat 201 - Van 09:30 tot 13:00 uur

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
ZangCafé
Wist je dat zingen bijdraagt aan jouw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocent kun je heerlijk Oudhollandse liederen meezingen.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.

Eerdere bijeenkomsten

27-9-2016 09:30:00