Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten - Singelland College

AANMELDEN KAN NIET MEER. Kom jij ook op vrijdag 7 oktober naar het Vraagelkaarcafé in het Singelland College? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten! Meld je nu aan voor een Café naar keuze: het VerwenCafé, Praat- & SpelCafé, Haak- & BreiCafé, ReparatieCafé, ICT Café, HoutbewerkingsCafé of het CréaCafé (Let op: aanmelden is veplicht). We zien je graag op 7 oktober!

Van Haersmasingel 37 - Van 09:00 tot 12:30 uur

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
HoutbewerkingsCafé
Samen aan de slag met hout! Ben jij graag met je handen bezig en vind je het leuk om iets van hout te maken? Laat je verrassen in het HoutbewerkingsCafé.
ReparatieCafé
Heb jij een kapotte strijkijzer, ventilator of lamp? In het ReparatieCafé helpen de leerlingen met kleine reparaties van elektrische apparaten.

Eerdere bijeenkomsten

7-10-2016 09:00:00