Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Dronten - Het Perron

AANMELDEN KAN NIET MEER. Kom jij ook op vrijdag 4 november naar het VraagelkaarCafé op Het Perron Dronten? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten! Meld je nu aan voor een Café naar keuze: het VerwenCafé, Praat- & SpelCafé, ICT Café, het CréaCafé, DansCafé of KookCafé (Let op: aanmelden is veplicht). We zien je graag op vrijdag 4 november!

De Arend 4 - Van 09:30 - 13:00 uur

CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.
DansCafé
Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een oud international ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.

Eerdere bijeenkomsten

4-11-2016 09:30:00