Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - Coloriet - de Hoven

VOL - AANMELDEN KAN NIET MEER. Nog geen lid? Schrijf je wel in op www.vraagelkaar.nl zodat je een uitnodiging ontvangt voor het eerst volgende café. Tijdens dit gezellige VraagelkaarCafé ben je welkom op het wijkplein van Coloriet - de Hoven. Er zijn zes bijzondere workshops en je wordt verwend met heerlijke Hollandse hapjes. #gratis

Het Ravelijn 181. Van 14:30 - 17:30

Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.

Eerdere bijeenkomsten

1-12-2016 14:30:00

2-11-2017 14:30:00