Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - AtolPlaza

AANMELDEN KAN NIET MEER. Wil je een volgend cafe bijwonen? Word dan gratis lid van www.vraagelkaar.nl. Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in AtolPlaza? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, je longen uit je lijf zingen in het Zangcafé, te schrijven in het Schrijfcafé, te handwerken in het Breicafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Schrijf je dan meteen in. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad, Mantelkring en OpenJeHart.

Schor 1-9, 8224 CM

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.

Eerdere bijeenkomsten

17-1-2017 09:30:00