Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Dronten - Coloriet - de Regenboog

AANMELDEN KAN NIET MEER - Op dinsdagmiddag 14 februari organiseren wij een speciale Valentijns Editie van het Vraagelkaarcafe bij Coloriet - De Regenboog in Dronten.

De Oost 55. Van 14:30 - 17:30

CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
ZangCafé
Wist je dat zingen bijdraagt aan jouw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocent kun je heerlijk Oudhollandse liederen meezingen.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Heel-Dronten-Bakt-Café
In dit café maak je de mooiste creaties voor de high tea van deze middag. Bak je ook mee?

Eerdere bijeenkomsten

14-2-2017 14:30:00