Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - De Waterbever

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in de Waterbever? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, meedoen aan een fittest in het FitCafé, de lunch te bereiden in het KookCafé, te handwerken in het CreaCafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Meld je dan meteen aan. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad, Mantelkring en OpenJeHart.

Voorstraat 313. Van 09:30 - 13:00 uur.

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Eerdere bijeenkomsten

24-3-2017 09:30:00