Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Bazaar of Ideas

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in The Bazaar of Ideas? Doe mee en geniet van een middag vol bijzondere activiteiten en de kick-off van twee hartverwarmende initiatieven: OpenJeHart en Mantelkring. Deelname incl. koffie/thee en high tea is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Gezellig haken en breien in het Haak- en BreiCafé, meedoen in het SchrijfCafé, te handwerken in het CreaCafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Meld je dan meteen aan.

Hoefkade 11. Van 13:30 - 17:00 uur.

Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!
Loosduinen BakCafé
In dit café maak je de mooiste creaties met fondant en marsepein voor de high tea van deze middag. Doe je ook mee?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.

Eerdere bijeenkomsten

9-5-2017 13:30:00