Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten - Gemeentehuis

Volgende bijeenkomst:
18-5-2017 09:30:00

Aanmelden voor dit café?

Om je aan te melden moet je zijn ingelogd. Ga naar de inlogpagina om in te loggen of te registeren. Je wordt daarna automatisch weer doorgestuurd naar deze pagina.

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in het Gemeentehuis van Drachten? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, meedoen in het Haak- & BreiCafé, de lunch te bereiden in het KookCafé, te handwerken in het CreaCafé of een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé? Meld je dan meteen aan.

Gauke Boelensstraat 2. Van 09:30 - 13:00 uur.

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.

Eerdere bijeenkomsten