Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Vraagelkaarcafé Lelystad

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in Wijkcentrum de Hanzeborg? Doe mee en geniet van een middag vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en high tea is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of te handwerken in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, met een professional aan de slag in het FitCafé of ga jij liever aan de slag op met de computer? Meld je dan meteen aan via deze pagina!

Hanzeborg, Koningsbergstraat 201. Van 13:45 tot 17:00 uur

FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
BakCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige BakCafé waar we samen lekkere hapjes bereiden.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.

Eerdere bijeenkomsten

14-9-2017 13:45:00