Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Vraagelkaar Ontmoetingscafé Hanzeborg

Kom jij ook naar het Vraagelkaar Ontmoetingscafé in de Hanzeborg? Zo kun je elkaar ontmoeten in een klein gezelschap en eerst gezellig koffie drinken. Wat zou jij graag willen doen? Wil je bijvoorbeeld een keer gaan zwemmen? Een oude hobby oppakken? Een gezellig avondje naar het theater? Naar de stad, of een koffie drinken op het terras? Maak lekker ongedwongen kennis met iemand met dezelfde interesses om samen iets leuks te gaan doen. Leer elkaar kennen en ervaar sprankjes geluk. Het beloofd een gezellige middag te worden in huiselijke sfeer, dus neem gerust je handwerkje, potje kaarten of iets anders mee. Wij zorgen voor koffie, thee en een selectie van heerlijke ambachtelijk bereidde taart. Ga jij voor de monchou of de appeltaart van de dorpsboerderij? Je kunt je aanmelden via deze pagina. Maar bellen naar 088-7878901 of mailen naar vraag@vraagelkaar.nl mag natuurlijk ook! Tot woensdag!

Hanzeborg, Koningsbergstraat 201. Van 14:30 tot 16:00 uur

Bezoek en gezelligheid
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen koffie mee te drinken, een spelletje mee te spelen etc.
Hobby
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen aan de slag te gaan: haken, breien, vissen, klaverjassen, quilten, naaien, boetseren, schilderen, mandela's kleuren etc.
Cultuur en vermaak
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen naar het theater, het museum te gaan. Een markt of een festival te bezoeken of eens gezellig te winkelen.
Bewegen
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen te gaan bewegen: wandelen, fietsen, nordic walken, zwemmen etc.

Eerdere bijeenkomsten

4-10-2017 14:30:00