Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Vraagelkaarcafé

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in Coloriet de Hoven? Doe mee en geniet van een middag vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en Hollandse Borrel is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of meedoen in het Haak- &BreiCafé, te handwerken in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé of aan de slag met je i-pad, telefoon of laptop in het ICT-café? Meld je dan meteen aan via deze pagina.

Coloriet de Hoven

Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.

Eerdere bijeenkomsten