Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten - Friese Poort

Je bent van harte welkom tijdens het Vraagelkaarcafé bij de Friese Poort in Drachten. We gaan er een bijzondere middag van maken vol inspiratie en leuke workshops. Deelname incl. koffie/thee en een heerlijke high tea is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of meedoen in het Haak- & BreiCafé, te handwerken in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, of jouw tablet of notebook onder de knie te krijgen in het ICT-cafe? Meld je dan meteen aan via deze pagina.

Splitting 21-23

ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.

Eerdere bijeenkomsten

23-11-2017 14:15:00