Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Kick-off Restaurant Gember

De hele maand december zal Vraagelkaar warmte en sprankjes brengen in Den Haag. Om deze maand extra feestelijk te starten organiseren we een inspirerend Vraagelkaarcafé met wethouder Karsten Klein. Kom ook genieten van een heerlijke gratis high-tea en ontmoet mensen uit jouw buurt in restaurant Gember in het Fotomuseum. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of meedoen in het Haak- & BreiCafé, te handwerken in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, of jouw tablet of notebook onder de knie te krijgen in het ICT-cafe? Meld je dan meteen aan via deze pagina, helemaal gratis!

Stadhouderslaan 43. 13:30 - 16:30

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
BakCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige BakCafé waar we samen lekkere hapjes bereiden.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.

Eerdere bijeenkomsten

4-12-2017 13:30:00