Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Wijndaelercentrum

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in Zorgcentrum Wijndaelercentrum? Doe mee en geniet van een dag vol bijzondere workshops en ontmoet mensen uit jouw buurt. Deelname incl. koffie/thee is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of mee te doen aan creatieve activteiten, of hulp krijgen bij al je ICT vragen? Meld je dan meteen aan via deze pagina. Het programma zal nog verder worden aangevuld, dus voor alle exacte tijden en details hou deze pagina in de gaten.

Catharina van Rennesstraat 8.

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!

Eerdere bijeenkomsten

7-12-2017 14:00:00