Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Wijkcentrum Bouwlust

Wees welkom bij het Vraagelkaarcafé in Wijkcentrum Bouwlust. Doe mee en geniet van een bijzondere middag vol activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en hightea is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Creatief aan de slag te gaan? Gezellig te kletsen met mensen uit jouw buurt? Of een heerlijke high-tea te bereiden voor iedereen? Meld je dan meteen aan via deze pagina. Het programma zal nog verder worden aangevuld, dus voor alle exacte tijden en details hou deze pagina in de gaten.

Eekhoornrade 215

BakCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige BakCafé waar we samen lekkere hapjes bereiden.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!
DansCafé
Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een oud international ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.

Eerdere bijeenkomsten

14-12-2017 13:30:00