Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Afsluiting Nutshuis

We zitten VOL. Je kunt je niet meer aanmelden. Wil je graag een uitnodiging voor een volgend cafe ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang een uitnodiging voor het eerstvolgende cafe. De hele maand december brengt Vraagelkaar warmte en sprankjes in Den Haag. Om deze maand feestelijk af te sluiten organiseren we het laatste Vraagelkaarcafé in het Nutshuis. Kom ook genieten van een heerlijke gratis high-tea en ontmoet mensen uit jouw buurt. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Creatief aan de slag te gaan? Te kletsen met mensen uit jouw buurt? Of jouw tablet of notebook onder de knie te krijgen in het ICT-cafe? Meld je dan meteen aan via deze pagina, helemaal gratis! Het programma zal nog verder worden aangevuld, dus voor alle exacte tijden en details hou deze pagina in de gaten.

Riviervismarkt 5

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.

Eerdere bijeenkomsten

28-12-2017 09:45:00