Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Gelukstafels in de Haagse Hogeschool

Kom jij ook 6 december naar de gelukstafels in de Haagse Hogeschool? Aan twee gelukstafels staan studenten klaar met een taartje en kop koffie. Kunnen zij of jouw buurtgenoten iets voor jou betekenen? Leer elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie en ontdek wat je samen kunt gaan doen! Zoals bijvoorbeeld samen naar de markt, uitleg over de pc, of iets anders wat jij leuk vind om te doen of waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Maak lekker ongedwongen kennis met iemand met dezelfde interesses om samen iets leuks te gaan doen. Leer elkaar kennen en ervaar sprankjes geluk.

Johanna Westerdijkplein 75. Van 10:00 - 16:00

Mantelzorg
Ik vind het fijn om aan te sluiten bij de tafel over Mantelzorg en in gesprek te komen wat ik kan doen om mijn situatie te verbeteren. Deze tafel wordt aangeboden door Meerpaal Welzijn.
Bewegen
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen te gaan bewegen: wandelen, fietsen, nordic walken, zwemmen etc.
Bezoek en gezelligheid
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen koffie mee te drinken, een spelletje mee te spelen etc.
Cultuur en vermaak
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen naar het theater, het museum te gaan. Een markt of een festival te bezoeken of eens gezellig te winkelen.
Hobby
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen aan de slag te gaan: haken, breien, vissen, klaverjassen, quilten, naaien, boetseren, schilderen, mandela's kleuren etc.

Eerdere bijeenkomsten

6-12-2017 10:00:00