Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Vraagelkaarcafe Lelystad - Atolplaza

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in AtolPlaza? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Of meedoen in het Haak- &BreiCafé, te creatief bezig te zijn in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, met een professional aan de slag in het FitCafé of eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café? Meld je dan meteen aan via deze pagina. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad, Mantelkring en OpenJeHart. Schor 1-9, 8224 CM

Schor 1-9 van 09:30 - 13:00 uur

FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
FlowerCafé
VOL - AANMELDEN KAN NIET MEER Dol op bloemen? In het Flowercafé maak je een mooi bloemstukje.

Eerdere bijeenkomsten

11-1-2018 09:30:00