Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Gelukstafels in Wijkcentrum Bouwlust

Kom jij donderdag 22 februari ook naar de Gelukstafels in Wijkcentrum Bouwlust? Zo kun je elkaar ontmoeten in een klein gezelschap en eerst gezellig koffie drinken. Wat zou jij graag willen doen? Wil je bijvoorbeeld een keer gaan zwemmen? Kies dan voor 'bewegen'. Een oude hobby oppakken? Een gezellig avondje naar het theater? Naar de stad, of een koffie drinken op het terras? Maak lekker ongedwongen kennis met iemand met dezelfde interesses om samen iets leuks te gaan doen. Leer elkaar kennen en ervaar sprankjes geluk.

Eekhoornrade 215. Van 14:00 - 15:30

Hobby
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen aan de slag te gaan: haken, breien, vissen, klaverjassen, quilten, naaien, boetseren, schilderen, mandela's kleuren etc.
Bewegen
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen te gaan bewegen: wandelen, fietsen, nordic walken, zwemmen etc.
Cultuur en vermaak
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen naar het theater, het museum te gaan. Een markt of een festival te bezoeken of eens gezellig te winkelen.
Bezoek en gezelligheid
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen koffie mee te drinken, een spelletje mee te spelen etc.
Praktische steun
Vind jij het fijn als iemand een keer iets voor je komt doen? Een lamp ophangen of een veiligheidsslot plaatsen? Of vind je het juist leuk om iets te betekenen voor iemand, schuif dan aan bij de tafel van praktische steun.

Eerdere bijeenkomsten

22-2-2018 14:00:00