Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten - Raadhuisplein

Je bent van harte welkom op het Raadshuisplein voor het gratis VraagelkaarCafé met maar liefst 5 smaken: Het Verwencafé, Breicafé, het ICT-café, het Sterke Verhalencafé Oud-Drachten en het Praat- en Spelcafé. Ons doel met het VraagelkaarCafé is ontmoeten & verbinden. Met u met uw buurtgenoten en met studenten van het Friesland College. De Cafes zijn verspreid over de locaties van de Friese Wouden, de bibliotheek en @Holdert. U ontvangt een bevestiging waarin het adres en het programma nader wordt toegelicht. Het VerwenCafé vindt plaats in gebouw de Bining van de Friese Wouden, het Sterke verhalen Café – Oud Drachten en het ICT- Café in de Bibliotheek. Het BreiCafé en het Praat & SpelCafé in @Holdert. We verwelkomen u graag! Tot 19 mei!

Friese Wouden: Raadhuisplein 270, Holdert: Knobelsdorfplein 121, Bibliotheek: Museumplein 1.

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
Sterke verhalen Café - Oud Drachten
Wat weet u van Oud-Drachten? Heeft u nog foto’s uit die tijd? In het Café kunt u verhalen en foto’s delen met elkaar. Smelne’s Erfskip begeleidt de ochtend adhv een touchtable. U bent ook welkom om te luisteren.

Eerdere bijeenkomsten

19-5-2015 09:30:00