Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Scheveningen - Zomercafé in Patagonia Beach

Wat is er nu fijner dan mensen ontmoeten met een frisse zeewind door je haren, en het zand tussen je voeten? Het is een heerlijke zomer en daarom organiseert Vraagelkaar een zomercafé met verschillende activiteiten en afsluitende lunch. Zo kun je traditie getrouw plaatsnemen voor een manicure, een gezellig spelletje, een massage en creatief bezig. Voor de eerste keer zal er ook yoga zijn, en natuurlijk een dansworkshop van 8-voudig kampioen ballroom danser Hans. Je kunt je aanmelden via deze pagina, of via vraag@vraagelkaar.nl. Let op er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Patagonia is goed bereikbaar met OV; tram 9 en bus 21, beide eindhalte Zwarte Pad. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar het paviljoen. Kom je met de taxi, dan kan deze je voor de deur afzetten.

Zwarte Pad 57a - 09:30 - 12:45

Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
DansCafé
Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een oud international ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.
Yogacafé
Ervaar ontspanning door fijn oefeningen tijdens deze yoga workshop op het strand. Je hoeft niets mee te nemen.

Eerdere bijeenkomsten

25-6-2018 09:30:00