Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - VEC in Wijkcentrum Zuiderzee

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in Wijkcentrum Zuiderzee? Doe mee en geniet van een ochtend vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Te handwerken in het CreaCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, gezellig samen te koken in het KookCafé, uitleg te krijgen over je laptop, I-phone of tablet of onder begeleiding van een oud international te dansen in het DansCafé? Meld je dan meteen aan via deze pagina.

Waddenlaan 1, 09:30 - 12:30

KookCafé
Je bent van harte welkom in ons gezellige Kookcafé waar we samen de lunch voorbereiden.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
DansCafé
Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een oud international ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.

Eerdere bijeenkomsten

27-9-2018 09:30:00