Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Dronten - Gelukstafels in het Wisentbos

Wil jij ook een sprankje geluk ervaren en nieuwe mensen ontmoeten? Wat zou jij graag willen doen? Wil je bijvoorbeeld zwemmen, maar weet je niet met wie? Lijkt het je leuk om een oude hobby op te pakken? Een gezellig avondje naar het theater, de stad, of koffie te drinken op het terras? Heb je misschien een andere vraag of wens? We serveren koffie, thee, heerlijke taart en een sprankje geluk. Geniet van een ontspannen ontmoeting met mensen die jouw interesse delen en het leuk vinden om samen iets te gaan doen. Dit keer nodigen we je uit op een heel bijzondere locatie: bij de vijver in het Wisentbos. Kom jij ook? Op deze sprookjesachtige locatie inspireren we je graag. Houd de website in de gaten ivm het weer.

Bij de vijver in het Wisentbos

Praktische steun
Vind jij het fijn als iemand een keer iets voor je komt doen? Een lamp ophangen of een veiligheidsslot plaatsen? Of vind je het juist leuk om iets te betekenen voor iemand, schuif dan aan bij de tafel van praktische steun.
Bezoek en gezelligheid
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen koffie mee te drinken, een spelletje mee te spelen etc.
Cultuur en vermaak
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen naar het theater, het museum te gaan. Een markt of een festival te bezoeken of eens gezellig te winkelen.
Hobby
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen aan de slag te gaan: haken, breien, vissen, klaverjassen, quilten, naaien, boetseren, schilderen, mandela's kleuren etc.
Bewegen
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen te gaan bewegen: wandelen, fietsen, nordic walken, zwemmen etc.

Eerdere bijeenkomsten

5-9-2018 10:00:00