Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Drachten De Utwyk

Op donderdag 26 november organiseren wij een VraagelkaarCafé in wijkcentrum de Utwyk ism ZuidOostZorg, Friese Wouden en het Friesland College. Het Vraagelkaarcafé is voor iedereen: jong, oud, vitaal en kwetsbaar. Heeft u kinderen? Ook zij zijn welkom. Wilt u bij aangeven hoeveel kinderen u meeneemt? Tot slot willen we het Vraagelkaarcafé een feestelijk tintje geven. Daarom vragen wij u om een cadeautje mee te nemen: een bodylotion, een mooi boek. Heeft u niets liggen? Een klein doosje chocola of een letter zijn ook leuk om te geven/krijgen. Zo gaat iedereen vervolgens weer met een fijn cadeautje naar huis. Lukt het niet om een cadeautje mee te nemen, dan is dat geen probleem. Tot de 26e!

Oud Ambacht 116 9207 ZZ Drachten

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
SpelletjesCafé
Speel je graag een spelletje: kaarten, dammen, rummikub of bingo? Of sluit je liever aan bij biljartgroep 'de Utwyk' ? Graag aangeven wat jouw voorkeur heeft.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
ZangCafé
Wist je dat zingen bijdraagt aan jouw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocent kun je heerlijk Oudhollandse liederen meezingen.
FitCafé
Wist je dat bewegen bijdraagt aan je geluksgevoel? Doe mee in het FitCafé onder begeleiding van professionals en ontdek aan de hand van tests hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Eerdere bijeenkomsten

26-11-2015 09:45:00