Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Wiekslag - Loosduinen - Vraagelkaaracfe

Kom jij ook naar het Vraagelkaarcafé in Buurthuis de Wiekslag? Doe mee en geniet van een middag vol bijzondere activiteiten. Deelname incl. koffie/thee en high-tea is gratis mits je bent aangemeld. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Te handwerken in het Haak-en BreiCafé, een spelletje te spelen in het Praat- & Spelcafé, creatief aan de slag in het Kleurcafé, uitleg te krijgen over je laptop, I-phone of tablet of onder begeleiding van een oud international te dansen in het DansCafé? Meld je dan meteen aan via deze pagina.

Molenbrink 68A. Van 13:30 - 16:30

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
DansCafé
Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een oud international ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.

Eerdere bijeenkomsten

7-12-2018 13:30:00