Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Den Haag - Kerstcafé op Landgoed Ockenburgh

Volgende bijeenkomst:
21-12-2018 14:00:00

Aanmelden voor dit café?

Om je aan te melden moet je zijn ingelogd. Ga naar de inlogpagina om in te loggen of te registeren. Je wordt daarna automatisch weer doorgestuurd naar deze pagina.

Vlak voor de kerstdagen organiseert Vraagelkaar een kerstcafé op een prachtige locatie: Landgoed Ockenburgh. Een gezellige middag vol activiteiten, én de prijsuitreiking van de Gouden Klaver. Nomineer een Vraagelkaarlid dat iets bijzonders voor jou heeft betekend via vraag@vraagelkaar.nl. Kom genieten van een heerlijk ontspannen (gezichts)massage en manicure, ga lekker bewegen tijdens de dansworkshop en speel een gezellig spelletje. Deelname inclusief high-tea is helemaal gratis mits je bent aangemeld.

Monsterseweg 2. Van 14:00 - 16:00

Gelukscarrousel met verwencafé en dans
Kies uit verschillende workshops en geniet van een heerlijke high tea. Na ontvangst mag je plaats nemen in de Gelukscarrousel. Schuif je eerst aan bij de Gelukstafel? Of ga je eerste naar het Verwencafé voor een heerlijke ontspannende massage of gelakte nagels. Draai door als je er aan toe bent. Je kunt ook meedoen met een dansworkshop of gezellig een spelletje spelen.

Eerdere bijeenkomsten