Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - Provinciehuis

Kom jij ook op maandagochtend 7 december naar het allereerste Vraagelkaarcafé in Flevoland? Dit unieke Vraagelkaarcafé vindt éénmalig plaats in het provinciehuis in Lelystad. Deelname incl. koffie/thee en lunch is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, Creatief aan de slag in het Creacafé, je longen uit je lijf zingen in het Zangcafé, te handwerken in het Haak- en Breicafé of een spelletje te spelen? Schrijf je dan meteen in. Wij organiseren het café in samenwerking met Provincie Flevoland, Welzijn Lelystad en Openjehart.

Provinciehuis, Visarenddreef 1. van 9.45 tot 13.00 uur

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
CreaCafé
Ben jij ook graag creatief bezig? Je hoeft niets mee te nemen, maar het mag wel. We gaan iets moois maken.
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
ZangCafé
Wist je dat zingen bijdraagt aan jouw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocent kun je heerlijk Oudhollandse liederen meezingen.

Eerdere bijeenkomsten

7-12-2015 09:45:00