Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreerVraagelkaar zoekt jouw droom!

Heb jij, of iemand die je kent, een lang gekoesterde wens of droom en lukt het je niet die alleen te realiseren? Wellicht kunnen de leden van Vraagelkaar iets voor jou betekenen. Of misschien kun jij juist wel iets doen om de droom van iemand anders te realiseren. Zodat je – al is het maar een sprankje – bijdraagt aan een moment van geluk voor iemand anders. Als we onze energie en talenten bundelen, kunnen we samen heel veel bereiken.

Een sprankje geluk

Wat droom jij? Of de mensen in jouw omgeving? Weet jij waar je jouw lief, oma of buurvrouw echt blij mee kunt maken? Deel ook hun dromen en zet erbij waarom je graag wil dat deze droom wordt waargemaakt. Wie weet dat een ander daar wel bij wil helpen.'

Deel je droom! Vul bij > vraag & aanbod jouw droomvraag in en deel jouw vraag met alle leden van Vraagelkaar. Maak je vraag zichtbaar voor iedereen.

Vraagelkaar

Op de website Vraagelkaar kun je - zonder enige verplichting - alles vragen én aanbieden: aan vrienden, buren en/of bekenden van jouw vereniging. Gewoon omdat je iets zoekt wat je nodig hebt of omdat je het leuk vindt om iets voor een ander te doen. Het is onze droom dat we veel voor elkaar betekenen. Wij worden blij van elke vraag en elke droom die vervuld wordt. Daarom vragen wij jou nu om jouw dromen te delen. Want alleen dan heb je kans dat er iets gebeurt.