Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

FAQ

Fijn dat je gebruik maakt van Vraagelkaar. Heb je vragen mbt de werking van de applicatie? We werken momenteel met een betaversie. Dat betekent dat het soms kan voorkomen dat iets even niet lukt. Om de site zo goed mogelijk te laten functioneren, hebben wij jouw hulp nodig. Dus onze vraag aan jou is: Wil je het ons laten weten wat je ervan vindt via vraag@vraagelkaar.nl? Vraagelkaar, gewoon doen!

Hoe maak ik een account aan?

Hoe stel ik een vraag?

Klik op 'vraag&aanbod’ in het hoofdmenu en klik op de knop ‘vraag toevoegen’. Vul de vraag in. Begin de vraag bij voorkeur met wie, wat, wanneer, hoe etc. Zo stel je een open vraag. Geef zo nodig een toelichting in het veld ‘omschrijving’. Kies vervolgens een rubriek die bij de vraag past. Dit maakt het zoeken makkelijker. Kijk voor je de datum en tijd invoert eerst naar de notatie (dd-mm-jjjj) en (uu:mm). Let bij de tijd op de dubbele punt als scheidingsteken. Wanneer je geen precieze datum en tijd wilt invoeren, kun je er ook voor kiezen om het tekstveld in te vullen. Wanneer je een openbare vraag stelt, geef dan bij de locatie bij voorkeur geen adres op, maar wissel dit pas op een later moment uit.

De tijd wordt niet goed weergeven, hoe komt dat?

Klik op de groene knop ‘wijzigen’ en klik op het veld tijd. Check of je de tijd hebt ingevuld met een dubbele punt (:) als scheidingsteken ertussen.

Hoe kan ik vrienden uitnodigen die nog geen lid zijn?

Klik in de menubalk op ‘vrienden’ . Je ziet nu een overzicht van mijn vrienden. Klik op de button ‘nieuwe vrienden zoeken’ en daarna op de oranje knop ‘uitnodigen om lid te worden’. Je vult de naam in van degene die je wilt uitnodigen en zijn of haar e-mailadres en klikt op ‘uitnodigen’. In de tabel eronder zie je welke mensen je hebt uitgenodigd en of ze zich al hebben aangemeld.

Hoe zorg ik dat niet iedereen mijn vragen ziet??

Je kunt jouw vragen stellen aan:

Wat kan ik met groepen??

Je kunt een groep maken voor iemand waar je voor zorgt, voor een vereniging, een kerk, een instelling, een buurtinitiatief etc. Op de groep plaats je vragen. Je ziet in een oogopslag op welke mensen je kunt rekenen, wie misschien iets doet en wie niet.

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Laat het ons weten via vraag@vraagelkaar.nl

Vraagelkaar gewoon doen!