Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Een spontane Vraagelkaarvakantie

Adri (66) zocht gezelschap om eens mee te fietsen en samen te genieten op een terrasje. Ze ontmoette Wietske (73) via Vraagelkaar. Het klikte zo goed dat ze samen op vakantie gingen. Samen trokken ze er met de fiets op uit vanuit een vakantiehuisje. “Het was leuk en zeker voor herhaling vatbaar”. Binnenkort willen ze samen naar een van de eilanden. Maar eerst gaat Adri via Vraagelkaar met een mede-musicalliefhebber naar de Lion King.

Adri kan de hulp goed gebruiken, maar heeft zelf ook veel te geven. Als je afhankelijk bent van hulp is het prettig dat je zelf ook iets voor een ander kunt betekenen, vindt Adri. Het is een van de redenen waarom ze zich aansloot bij positieve beweging Vraagelkaar. “Je wordt gelukkiger als je voelt dat je betekenis geeft aan het leven van een ander’’, zegt ook oprichtster Janet Turkstra uit Dronten.

In de Leeuwarder Courant kun je het hele artikel terug lezen.

Over Vraagelkaar
Ook een sprankje geluk ervaren? Op vraagelkaar.nl kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen en kom je in contact met mensen uit de buurt. Zo kunnen buurtbewoners veel voor elkaar betekenen! Vraagelkaar, gewoon doen!

FOTO: JILMER POSTMA