Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Ali maakt tuin Trees lenteklaar!

Ali (66) vindt het leuk om haar handen uit de mouwen te steken en de tuin van Trees (54), die lijdt aan de ziekte van Lyme, lenteklaar te maken. Elke week doet Ali wat kleine klusjes voor haar, zoals onkruid wieden en de grond omspitten. Trees heeft wat leuke plantjes gekocht en zo ziet de tuin er direct een stuk vrolijker uit!

Ali kwam in aanraking met Vraagelkaar door een flyer die ze kreeg in het buurthuis. Zij en haar man vonden het een mooie manier om iets voor een ander te kunnen betekenen. Ali was aanwezig bij een Vraagelkaarcafé en reageerde enthousiast op de oproep van Trees. Er volgde direct een afspraak bij Trees thuis. “We kunnen het prima met elkaar vinden! Ondanks het leeftijdsverschil zitten we wel op dezelfde golflengte”, aldus Ali.

Trees vindt het geweldig wat Ali doet en is heel erg blij met haar steeds mooier wordende tuin. “Ik vind het heel lief dat ze het doet, ik ben zo blij ”. Zelf heeft ze weinig energie door de slopende ziekte van Lyme.

Over Vraagelkaar
Vraagelkaar is een beweging vol sprankjes. Doe mee en geef aan wat je leuk vindt om te doen of wat je voor een ander wilt betekenen. Vraagelkaar is lekker spontaan. Gewoon doen!

Foto: Vraagelkaar