Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

9 mei Vraagelkaarcafé in Den Haag

Op 9 mei vindt de kick-off van de hartverwarmende initiatieven OpenJeHart en Mantelkring in Den Haag door Wethouder Kartsen Klein plaats tijdens een Vraagelkaarcafé. Het doel? Zorgen dat de inwoners van Den Haag meer voor elkaar kunnen betekenen. Joke Krommenhoek, mantelzorger en de vrouw van zanger Koos Alberts, is aanwezig als ambassadeur van Mantelkring. De positieve beweging Vraagelkaar verbindt deelnemers tijdens het Vraagelkaarcafé voor een sprankje geluk.

Een gezellige middag vol activiteiten
Na een warm welkom vertellen Liane Wolfert en Janet Turkstra kort over de lancering van OpenJeHart en Mantelkring in Den Haag en over Vraagelkaar. Tijdens een energieke inspiratieworkshop ervaart u hoe de bewoners van Den Haag meer voor elkaar kunnen betekenen. Hierna kunt u aansluiten in één van de zeven verschillende cafés. Vindt u het fijn om uw nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé, eindelijk uw tablet leren begrijpen in het ICT-Café, creatief aan de slag te gaan in het CreaCafé, mee te doen in het SchrijfCafé, de gratis high tea voor te bereiden in het BakCafé, te breien of haken in het Haak- en BreiCafé of een spelletje te spelen in het Praat- en SpelCafé? Het kan allemaal tijdens het Vraagelkaarcafé. De leerlingen van het ROC Mondriaan zorgen samen met vrijwilligers voor een geweldige middag. Wethouder Karsten Klein geeft tot slot het startsein voor de high tea en sluit de bijzondere middag af.

Deelname inclusief high tea is gratis
Het Vraagelkaarcafé vindt plaats op dinsdag 9 mei van 13:30 uur tot 17:00 uur in ‘de Bazaar of Ideas’ aan de Hoefkade 11 in Den Haag. Deelname is gratis inclusief koffie, thee en een heerlijke high tea. Aanmelden is verplicht om deel te kunnen nemen.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website of bellen met 088-7878901. Vermeld graag het café van uw keuze, dan rekenen wij op uw komst. Het aantal plekken is beperkt dus reageer snel! Want vol is vol.

Over OpenJeHart en Mantelkring
Mensen verbinden met zichzelf en met elkaar is het doel van zowel OpenJeHart als Mantelkring. Zo helpen deze initiatieven mensen om letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging te komen en om een sterker sociaal netwerk op te bouwen. Op www.openjehart.nu en www.mantelkring.nl vind je meer informatie.