Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Marjanne heeft plezier in Vraagelkaar!

Je bent de altijd vrolijke Marjanne (70) vast wel eens tegen gekomen tijdens een Vraagelkaarcafé of inspiratieworkshop! Ze draagt een rood vestje en rood met wit gestipt rokje en zorgt ervoor dat iedereen die bij het VerwenCafé binnenstapt ontspannen weggaat. “Nagels lakken, massages geven, dat vind ik heel leuk om te doen”, aldus Marjanne. En niet geheel onbelangrijk, met haar enthousiasme maakt ze vrijwel iedereen aan het lachen! “Een blij gezicht geeft mij voldoening”, vertelt ze stralend.

Marjanne heeft 30 jaar lang een eigen dansschool gehad en reisde de hele wereld over. Toen ze in contact kwam met Janet en positieve beweging Vraagelkaar, ontdekte Marjanne de Vraagelkaarcafés. Ze merkte dat het haar veel energie gaf om iets voor een ander te kunnen betekenen. Sindsdien is Marjanne aanwezig tijdens ieder Vraagelkaarcafé en pakt daarnaast allerlei zaken op die ze leuk vindt binnen Vraagelkaar, waaronder poseren voor een foto met labrador Rusty op ons bankje met het motto: ‘Ervaar een sprankje op het Vraagelkaar Geluksbankje!’ De foto's worden gebruikt voor de campagne van de Geluksbankjes. De bankjes worden ingezet om ouderen te verbinden voor een sprankje geluk. 

Wat ze doet bij Vraagelkaar betekent veel voor haar. Ze heeft zelf een tijd lang met veel liefde voor haar schoonmoeder gezorgd en vindt het belangrijk om iets voor een ander te doen. “Ik heb er zelf enorm veel plezier in. Het team waarmee we werken is heel erg gezellig en ik vind het leuk om steeds weer bekende gezichten te zien. Zoals de scholieren waar we mee samenwerken in het VerwenCafé, maar ook bezoekers die steeds terugkomen! Ik hoop dat ik dit nog heel lang kan blijven doen!”

De geluksbankjes zijn mede mogelijk gemaakt door het fonds Sluyterman van Loo en Hans Knepper.

Foto door Janet Turkstra