Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraag & aanbod van wethouder Sparreboom

Welzijn Lelystad bestaat vijf jaar en ter gelegenheid van deze verjaardag schenkt de stichting een nieuwe vraag & aanbod website aan de stad. De website werd gelanceerd door wethouder Janneke Sparreboom en directeur van Stichting Welzijn Lelystad Jan Dekker met een 'kanonschot', in het bijzijn van medewerkers en inwoners van Lelystad. De website bevat hartverwarmend vraag & aanbod van Vraagelkaar onder andere van wethouder Sparreboom.

De workshop onder leiding van initiatiefnemer Janet Turkstra van Vraagelkaar om inwoners van Lelystad te inspireren vraag & aanbod te delen wierp zijn vruchten af. Wethouder Janneke Sparreboom bood aan dat iemand die eenzaam is een middag met haar mag meelopen en zoekt iemand die het leuk vindt om een keer een evenement in Lelystad te filmen. Stefanie, die vroeg wie met kerst bij haar patiënten wilde zingen, had meteen een match met Bianca, die direct haar vraag beantwoordde.

Er staan talloze lieve vragen en hartverwarmend aanbod, zoals Sonja die aanbiedt om een keer gezellig samen te ontbijten bij de Hema of Bakker Bart. Of Esther die graag een taart wil bakken voor iemand. Frans zoekt een pianist voor het koor van de Hoven. En de komende dagen komt er nog veel meer bij.

Wil je meer vraag & aanbod zien? Kijk dan op bij vraag & aanbod bij jou in de buurt.

Foto wethouder Janneke Sparreboom: Studio Wierd

Foto Vraagelkaar team