Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Koekjes voor sprankje geluk

‘Alsjeblieft een zakje met ambachtelijke koekjes van Vraagelkaar. Wij hopen dat je er van geniet met een kopje koffie of thee erbij, gezellig samen met familie, vrienden of collega’s.’ Gezelligheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze droom is dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en elkaar een sprankje geluk geven. Met deze boodschap bezorgde Jeanette Brands burgemeester Tjeerd van Bekkum en wethouder Jos van der Horst de koekjes.  Om de positieve beweging Vraagelkaar onder de aandacht te brengen. 

Op www.vraagelkaar.nl kunnen mensen vraag & aanbod delen met anderen uit de buurt. Of hun zorg coördineren via een groep. Alleen als mensen hun vragen delen, hebben ze een kans dat er iets gebeurt. Hoe fijn is het als iemand een lamp op hangt voor iemand die duizelig is en de trap niet meer op kan? Dat iemand een oudere eens meeneemt naar de markt. Of dat een zorggezin makkelijker vragen kan delen met familie, vrienden en buren. Of dat je weer eens naar het theater kunt met iemand als je partner er niet meer is. Vraagelkaar wil graag dat het weer gewoon wordt om elkaar te vragen. Want zo kun je veel voor elkaar betekenen.

De koekjes zijn met ontzettend veel plezier gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, cliënten van WIL. Ook zij zijn vertegenwoordigd op Vraagelkaar.

Foto: Eddy Joustra