Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Iedereen kan leren koken!

Het kookclubje van Patricia (61) ging een aantal weken geleden van start. Zoals je hier al kon lezen is het Patricia’s missie om anderen te laten zien hoe lekker en makkelijk het is om gezond te koken. Eens per week komt een groepje Vraagelkaarleden bijeen bij Atolplaza, waaronder Ria, Joke en Tini. Veel leden vinden het spannend om voor de eerste keer te komen, maar de kooklessen van Patricia zijn heel toegankelijk. “De sfeer in de groep is goed, iedereen is zo lief voor elkaar!”, aldus Patricia. “Mijn lessen zijn simpel en vooral gezellig. Iedereen kan leren koken!”

Vleesgerechten, verse groenten en gerechten op smaak brengen met verse kruiden zijn al aan bod gekomen. En om te bewijzen dat lekker en gezond koken niet moeilijk of duur hoeft te zijn, wil Patricia binnenkort een les wijden aan eenpansgerechten, zoals soto ayam. De groep blijkt enorm te genieten van de Aziatische gerechten, aan de wereldkeuken zijn ze daarom nog niet toegekomen!

Ook meedoen met de kooklessen van Patricia?
Je bent van harte welkom! Via Vraagelkaar kun je aangeven dat je mee wilt doen. Mail naar vraag@vraagelkaar.nl of bel met 088-7878901.

Foto door Fotostudio Wierd