Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

De beste manier om je nieuwe woonplaats te leren kennen!

De 55-jarige Ellen is onlangs verhuisd en wilde graag een groep dames om zich heen verzamelen in haar nieuwe woonplaats. Onder het mom van lekker bewegen en elkaar beter leren kennen plaatste ze op Vraagelkaar een oproep om een wandelclubje te starten. Veel andere leden bleken daar ook enthousiast over! Inmiddels gaat een clubje dames wekelijks op pad om te bewegen en te kletsen over vakanties, familie en dagelijkse beslommeringen.

De eerste wandeling bij de Oostvaarderplassen was een klein clubje van drie, maar dat deerde helemaal niets. Het is vooral lekker vrijblijvend, vertelt Ellen. “Verjaardagen en vakanties komen er soms tussendoor. Dan gaan we gewoon op pad met degenen die wel tijd hebben!” De dames kletsen honderduit. Het is heel ontspannen en de diversiteit van de groep speelt daarin geen rol. Iedereen babbelt met iedereen.

Het wandelclubje is inmiddels al een begrip in de buurt. Er sluiten steeds meer mensen aan, die via via horen over het wandelclubje van Ellen. Wij vinden het hartverwarmend om te horen hoe deze waardevolle verbindingen in de nieuwe woonplaats van Ellen zijn ontstaan.

Foto door Fotostudio Wierd