Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

In december warmte en gezelligheid in Den Haag

Vraagelkaar trekt samen met Lichtspoor de hele maand december door de stad om Hagenaars en Hagenezen te verbinden. Met een gelukscaravan bezoeken we de buurten. Daarnaast organiseren we maar liefst vier Vraagelkaarcafés en ben je welkom om aan te schuiven aan één van de gelukstafels.

Gelukstafel op 6 december

Bijvoorbeeld de gelukstafel die plaatsvindt in de Haagse Hogeschool op 6 december. Wil jij ook een sprankje geluk ervaren? Onder het genot van heerlijk verse taart en koffie bespreken we wat jij leuk vindt om te doen en wat je graag zou willen vragen.

Klik hier om je aan te melden voor de gelukstafels op 6 december.

Gelukstafel op 18 december

En ook in het ziekenhuis Bronovo vindt een gelukstafel plaats. Leer buurtbewoners kennen en ontdek wat jullie samen kunnen ondernemen, met een heerlijk stukje taart!

Klik hier om je aan te melden voor de gelukstafels op 18 december.

Vraagelkaarcafé op 4 december

Op maandag 4 december ben je van harte welkom in het Vraagelkaarcafé in restaurant Gember in het Fotomuseum (naast Museon). Tijdens deze feestelijke opening komt wethouder Karsten Klein ook even langs en kun je genieten van gezellige workshops en een heerlijke high-tea.

Klik hier om je aan te melden voor dit café op 4 december.

Vraagelkaarcafé op 7 december

Op 7 december ben je van harte welkom in Wijndaelercentrum in Loosduinen voor een gezellige middag met 5 verschillende workshops.

Klik hier om je aan te melden voor dit café op 7 december.

Vraagelkaarcafé op 14 december

Op 14 december ben je van harte welkom in Wijkcentrum Bouwlust voor een gezellige middag met maar liefst 7 workshops. Ontmoet mensen uit jouw buurt, doe mee aan workshops en geniet van een heerlijke high-tea.

Klik hier om je aan te melden voor dit café op 14 december.

Vraagelkaarcafé op 28 december

Vind je de maand december een lastige maand waarin je graag meer mensen om je heen zou willen? Dan ben je van harte welkom tijdens de feestelijke kerstlunch op 28 december waar we met leuke en bijzondere stadsgenoten het jaar afsluiten en kijken hoe 2018 een jaar vol sprankjes kan worden.  

Klik hier om je aan te melden voor dit café op 28 december.


Wandelen, fietsen, zingen of creatief bezig zijn, het is allemaal mogelijk in deze bijzondere Lichtspoor-maand. Kijk voor meer informatie op Lichtspoor Den Haag en Vraagelkaar.nl/café voor alle activiteiten!

Tot dan!