Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Ontmoet Chaim (70), een man met een rijke geschiedenis.

Het is een schitterende dag in Den Haag. Niet alleen omdat de zon tussen de wolken schijnt, maar ook omdat Avi van Vraagelkaar op een speciale missie gaat. Een poosje geleden ontving Vraagelkaar zo'n oprecht en speciaal verzoek van Chaim dat we hem graag persoonlijk wilden ontmoeten. Het is best bijzonder voor Vraagelkaar. Wij zijn net in Den Haag begonnen en al zijn er zoveel mensen enthousiast! Leuk!

Avi: 'Chaim verwelkomde me met veel warmte en gastvrijheid. Één minuut nadat ik de deur binnenkwam, stond er al een warme koffie voor mijn neus. Alleen al door het rondkijken kon ik zien hoe divers Chaim is. Een enorme boekencollectie, schilderijen en items uit verschillende culturen. Chaim heeft veel talenten en hobby's, schilderen, fietsen, wandelen in de natuur, leren en meer. Op een gegeven moment liet hij me het boek zien dat hij aan het maken is over zijn leven. Ik kon niet geloven hoeveel schatten en verborgen parels in de rijke persoonlijkheid van Chaim verborgen zaten. Een afspraak van een half uur werd al snel een bijzonder gesprek van drie uur met heel veel plezier'.

Wat wil Chaim eigenlijk? Chaim is 70 jaar oud, geboren in Alkmaar en een paar jaar geleden naar Den Haag verhuisd. Hij is gelukkig getrouwd maar nog steeds op zoek naar zinvolle vriendschappen en simpelweg heel veel plezier. Het liefst heeft hij mensen over de vloer of gaat hij leuke dingen doen met andere.

Zou jij iets met Chaim willen doen? Fietsen? Naar het strand gaan? Een leuk gesprek over geschiedenis, cultuur of iets anders met een lekkere kopje koffie? Bekijk zijn vraag en reageer hier om in contact te komen met Chaim.