Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Ontspannen Vraagelkaarcafé in de Bouwlust

Wauw wat een heerlijk ontspannen Vraagelkaarcafé vandaag in Wijkcentrum Bouwlust!  Met maar liefst zeven verschillende subcafés was er voor iedereen iets leuks te doen.

Zo konden mensen aan de slag met taartjes, en heerlijke hapjes in het Bakcafé, een heerlijke massage krijgen of nagels lakken in het Verwencafé, werden velen wegwijs gemaakt in het ICT-café , konden emoties een plek krijgen in het Schrijfcafé, leerden mensen elkaar breien en naaien in het Haak&BreiCafé, werd er ontspannen gekleurd en gekletst in het KleurCafé en gingen de voetjes van de vloer in het DansCafé. 

Vooral het laatstgenoemde Danscafé maakte nogal wat los. Op het eerste gezicht leek het namelijk om een ingewikkeld dansje te gaan. Maar niks bleek minder waar want na een duidelijke uitleg van dansleraar Hans bleek iedereen zo mee te kunnen dansen. Het ging zo soepel dat Hans zelfs het tempo besloot op te voeren. Buurtgenoten dansten met elkaar, en draaiden en dansten zo snel dat ze af en toe tegen elkaar aan botsten. Iets dat werd beantwoord met veel gelach. Uitgelaten verlaatte iedereen de danszaal. 

Ook tijdens het ICTcafé vond een mooi moment plaats. Één vrouw had namelijk de wens om met haar zoon te kunnen skypen. Haar zoon heeft een beperking en dit zou het contact vermakkelijken. Maar mevrouw wist niet hoe skype werkte. Medewerkers in het ICT-café legde dit met liefde aan haar uit waardoor zij eindelijk haar zoon live kon zien. 'Nu is hij veel dichterbij mij, dat geeft me een fijn gevoel'. 

Met dank aan: ROC Mondriaan, Openjehart en Mantelkring, Sensoor, Lichtspoor Den Haag, Life of Chrisje en Gemeente Den Haag

Klik hier voor alle foto's.