Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Hartverwarmende verbindingen

Aarzelend kwam ze binnen. Ze keek rond en hing haar jas aan de kapstok. Ada die nog niet eerder bij Vraagelkaar was geweest, hoopte iemand te vinden om eens naar een theatervoorstelling te gaan. Een beetje luchtig, niet te zwaar. Aan tafel kwam Margo van Mooi Welzijn naast haar zitten en al snel raakte ze in gesprek met Ineke, inspiratiecoach bij Vraagelkaar. Niet veel later kwam Petra binnen ook zij hoopte op een ontmoeting met iemand die een keer naar het theater zou willen. Toeval? 

Al gauw klinkt gelach aan de Gelukstafel waar Tjalina zit om mensen te verbinden die graag met iemand anders willen bewegen: fietsen, wandelen, dansen. De eerste afspraken worden meteen gemaakt. Ondertussen zit Sjef een bericht te typen aan een lid die met hem wil vissen. Hij kon niet langskomen bij de Gelukstafels maar heeft niet alleen zin om samen te vissen, ook vindt hij het leuk om te klaverjassen. Net als Sjef en zijn vrouw. 

De tafel rond Ineke, Ada en Petra wordt steeds voller en de sfeer is vrolijk. Isabel, mantelzorger, is inmiddels ook aangesloten. Zeven dames willen naar de bioscoop en het theater. Telefoonnummers worden uitgewisseld en afspraken gemaakt. Blij dat ze gekomen is, trekt Ada haar jas weer aan. Wat bijzonder is het toch om al deze sprankjes te zien ontstaan. #gelukstafels