Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Studenten verbinden voor een sprankje geluk! #happy070

Vandaag verbonden onze Vraagelkaar inspiratiecoaches studenten voor een sprankje geluk! Tijdens het haagse #happy070 evenement om studenten wat meer geluk in hun leven te laten ervaren. Studenten kampen regelmatig met gevoellens van overbelasting, druk en eenzaamheid. In en om de Gelukscaravan was er alle ruimte om te kijken wat hun leven een sprankje mooier zou maken: contact met andere studenten, iets leuks ondernemen, iets van betekenis doen voor een ander. 

In de bekende rood met wit gestipte jurkjes en geruite blouses serveerden de inspiratiecoaches heerlijke koffie en thee op de rood met wit geblokte taflekleden. Wie zit had kon zijn tanden zetten in een heerlijke brownie of juist genieten van lekker vers fruit dat door de Albert Heijn was geschonken aan het initiatief. Veel studenten schoven aan bij de gelukstafels en gaven aan wat ze graag zouden willen; meer contact met anderen of samen iets leuks ondernemen. Veel studenten konden meteen al reageren op vragen van anderen die bij hun in de buurt wonen en deden zo leuke contacten op. 

Trainees bij gemeente Den Haag organiseerden #happy070 zodat jongeren kunnen ontdekken waar zij gelukkig van worden. Jongeren stellen hoge eisen aan zichzelf en hopen dat alles in hun leven verloopt zoals gepland. Maar niets is minder waar en soms lukt ook wel eens iets niet. Wat maakt dan gelukkig? Nieuwe mensen leren kennen via Vraagelkaar kan daar ook bij ondersteunen. 

#sprankjes geluk