Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarleden verrast met een bosje bloemen

‘Ik heb mijn hele leven nog nooit bloemen gekregen’ riep Henny (61) toen hij een bos pioenrozen kreeg. Verrast nam hij de bloemen in ontvangst. Ook andere leden van Vraagelkaar reageerden opgetogen. Waar hebben we dit aan te danken? Wat lief! De 90-jarige heer Lankamp kreeg de bloemen van de 10-jarige Dounia. Samen met haar moeder bracht ze pioenrozen rond voor een sprankje geluk en een fijne zomer.

Wat doe je als je 40 bossen Pioenrozen mag uitdelen voor een sprankje geluk? Zondag kreeg Vraagelkaar een telefoontje van de Soroptimisten. Ze hadden pioenrozen over na de succesvolle actie voor het Hospice. Meteen besloot het team een aantal leden te verrassen met de prachtige roze bloemen en te vragen of ze nog iets kunnen betekenen. 

Binnen 24 uur na het idee kwamen de bloemen in volle bloei in de vaas bij de verraste leden. Op het kaartje staat het telefoonnummer van Vraagelkaar dat ze kunnen bellen als ze graag iets ondernemen met een buurtgenoot. Of juist een vraag te delen voor wat praktische steun.

Eenmaal de smaak te pakken, kregen we ook van Albert Heijn 15 prachtige boeketten naar keuze cadeau. Nog meer leden verrassen! Met de Vraagelkaar bakfiets vol bloemen gaan we op pad. Al snel komen we bij het eerste Vraagelkaarlid, dat toevallig net naar buiten stapt. 'Wauw, zijn deze bloemen echt voor mij?!, roept Abigail (19) verrast. Een ander lid vraagt zich verwonderend af waarom hij deze prachtige bloemen krijgt. 'Om u een lach op het gezicht te bezorgen'. Daarop volgt een hartelijke lach en een vrolijke dankjewel. 

Vraagelkaar gewoon doen voor een sprankje geluk!

www.vraagelkaar.nl

088-7878901