Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Ervaar sprankjes tijdens de zomer in Den Haag

Het is zomer! En daarom organiseert Vraagelkaar een volledig zomerprogramma in Den Haag. De hele maand augustus trekken we door de stad om Hagenaren en Hagenezen met elkaar te verbinden. Want voor de heerlijke dagen zijn nieuwe ontmoetingen extra fijn! Met jouw nieuwe contacten kun je samen het terras op, een strandwandeling maken, een ijsje halen of naar een evenement. 

Vraagelkaar zal rondrijden met de gelukscaravan, en elke week een activiteit op touw zetten door de hele stad. Kom je ook gezellig langs? Voor het volledige programma kijk op: vraagelkaar.nl/cafe

8 en 22 augustus: kleur en klei workshop (15:30 - 17:30)
Ga jij graag met je handen aan de slag? En wil je ruimte geven aan jouw verhaal? Bij deze workshop werken we met bestaande verhalen en met jouw eigen, unieke verhaal. Laat je meenemen naar jouw binnenwereld en werk vervolgens jouw verhaal uit in klei of in kleur. Ineke helpt je daarbij op weg. Waar word jij blij van? Wat is een grote wens van jou?  Deelname is helemaal gratis, vooraf aanmelden is vereist. Beide workshops zijn van 15:30 - 17:30. Per workshop zijn 10 plaatsen beschikbaar (vol=vol): vraagelkaar.nl/cafe

 Woensdag 8 augustus - kleur workshop
 Parkoers Zuiderpark

 Woensdag 22 augustus - klei workshop 
 Kalhuis Scheveningen

15 augustus: Gelukscaravan op de markt in Loosduinen (vanaf 09:00)
Kom langs voor een kop koffie, een heerlijke brownie en een goed gesprek. Wat zou jij graag willen ondernemen? Kom met buurgenoten in contact, en kijk wat jullie samen kunnen doen! 

16 augustus: Strand yoga op Scheveningen (14:00 - 16:00)
Geniet van een gratis yoga sessie op het strand. Een fijne manier van bewegen én je buurtgenoten leren kennen. De inspiratie coaches van Vraagelkaar vertellen graag wat er nog meer mogelijk is om samen met buurgenoten te ondernemen. 

19 augustus: gezond 100 stadswandeling (10:00)
Vraagelkaarlid Samuele komt uit Sardinië en zag daar met eigen ogen mensen heel oud en gezond worden. Wil jij weten hoe? Samuele vertelt er alles over in een inspirerende stadswandeling. Je kunt je hier aanmelden.

22 augustus: Kaartjes actie op Scheveningen Strand (11:00 - 15:00)
Wie verdient er volgens jou een kaartje? Kom langs bij onze bakfiets bij het Vissers monument voor een gezellig praatje én gratis kaartje. 

29 augustus: In gesprek met studenten van de Haagse Hogeschool 

Wat kunnen studenten doen voor hun omgeving? En waar hebben ze zelf behoefte aan? Ga ik in gesprek met een brownie en kop koffie.

31 augustus: Gelukscarrousel in Wijkcentrum de Geest (13:30 - 16:00) 

Er zijn meerdere tafels met verschillende activiteiten, die rouleren! Zo kun je aan alle activiteiten meedoen en mis je niks. Lijkt jou het leuk een fietstocht te maken, af en toe een wandeling? Een terrasje te pakken of eens naar het theater? Maar weet je niet met wie? Leer jouw buurtgenoten kennen en ontdek wat je samen kunt doen. Meld je aan via: vraagelkaar.nl/cafe