Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

De zomer vieren met een heerlijke yoga sessie op het strand

Toen Vraagelkaar de zomerplanning organiseerde, was het direct duidelijk dat één ding sowieso niet mocht ontbreken: een yogasessie op het strand. 

En zo geschiedde dat er donderdagmiddag 14:00 een groep van 15 enthousiaste deelnemers op het strand staan. Onder leiding van yoga docent Steffi worden de spieren losgeschud en opgerekt, maar is het vooral heerlijk ontspannen. 

Na de sessie is het tijd om na te genieten met een kop koffie, thee en een brownie op het terras. Zo leren de deelnemers elkaar ook direct wat beter kennen. 

Zo is het voor Hans de eerste keer dat hij bij een Vraagelkaar activiteit aanwezig is. Via zijn vriendin Ahlam is hij uitgenodigd en direct informeert hij naar de andere activiteiten. Zelf organiseert hij meerdere wandelingen, dus wellicht dat de stadswandeling van dit weekend ook iets voor hem is. 

Deze stadswandeling is er één met een bijzonder thema: namelijk hoe blijf je gezond & gelukkig als je ouder wordt. Er zijn nog plaatsen vrij, aanmelden kan via:

https://www.vraagelkaar.nl/vragen/detail/19659

Zijn vriendin Ahlam is al langer lid van Vraagelkaar en vond zo een paar bijzondere vriendschappen. Zo gaat ze regelmatig op stap met Chaim, waar ze volgende week ook bij gaat eten. Binnenkort fietsen ze ook naar Wassenaar. Ook is ze samen met Vraagelkaar lid Rumjyana naar een comedy show op de pier geweest. Beide dames appen elkaar regelmatig: zullen we wat doen? 

Uit deze yoga sessie volgen ongetwijfeld ook weer mooie afspraken, zo groet Loes (79) een andere vrouw met: dag mooie vrouw! En nodigt ze een andere vrouw uit om samen naar een diner te gaan. 


Benieuwd welke activiteiten Vraagelkaar nog meer organiseert deze zomer? Hier vind je de volledige planning: 

https://www.vraagelkaar.nl/home/NieuwsItem/2157