Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Gelukscarrousel in Loosduinen

Nieuwe deelnemers ontmoeten elkaar tijdens Gelukscarrousel in Loosduinen

“Ben jij ook op zoek naar Wijkcentrum de Geest?”, vraagt Patricia (53) aan een vrouw genaamd Diana (63) die op haar mobiel tuurt. “Ja wat een toeval! Weet jij waar het is?” antwoord zij. “Laten we samen zoeken”.  

En zo komen beide dames even later aan bij het wijkcentrum. In de rij hebben ze al hele gesprekken met elkaar, en als ze bij de inspiratietafel aankomen vertellen ze opgetogen hun verhaal van de toevallige ontmoeting. 

Voor beide is het de eerste keer dat ze naar een Vraagelkaar activiteit gaan. “Mijn dochter stuurde deze activiteit door via Whatsapp. Ik wist van te voren niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik dacht: ik ga gewoon en kan altijd weer naar huis”, aldus Diane. Patricia knikt instemmend. Zij vond Vraagelkaar via Instagram en maakte zich vooraf een beetje zorgen of ze leuke mensen zou treffen. 

Wat een toeval dat juist deze dames elkaar vandaag hebben ontmoet. De rest van het Vraagelkaarcafé trekken ze samen op, en nemen deel aan alle activiteiten. Zo is er een dansworkshop van meervoudig ballroom kampioen Hans van der Hilst. Ook kunnen deelnemers zich verwennen met een manicure en massage in het Verwencafé of aanschuiven voor een gezellig spelletje, of creatief aan de slag met haken, breien, schilderen of mandala’s tekenen. 

De zaal is overvol, en het enthousiasme van de deelnemers is overal merkbaar. Er wordt gelachen, oude bekenden worden gespot, en gezamenlijke activiteiten worden gepland. Zo komt Ada (64) met het idee om een wandeltocht te organiseren. Iets waar deelnemers Anja (71), Marianne (65) en Marian (47) direct mee instemmen. Binnenkort zullen de dames samen een heerlijke wandeling maken. Lijkt het jou ook leuk om mee te wandelen? Reageer hier op het oproepje: 
https://www.vraagelkaar.nl/Vragen/detail/19990

Er is ook veel animo voor de creatieve workshop die Dana (41) wil organiseren. Volgende week vrijdag huurt ze hiervoor een ruimte zodat creatievelingen samen kunnen komen. Wil jij aanschuiven? Schrijf je hier in: 
https://www.vraagelkaar.nl/cafe/Detail/62

En hoe is het afgelopen met Patricia en Diana? Zij hebben elkaar helemaal gevonden en gaan binnenkort koffie drinken in Kijkduin. “Het is alsof ik haar al jaren ken!”. Ook raakten ze tijdens het cafe nog aan de praat met Ben, die ze zullen helpen met gordijnen. “We zijn de 3 musketiers”. En zo lopen ze gezamenlijk naar de uitgang, op naar vele mooie avonturen. En zo leidt een simpele vraag op het fietspad de weg naar een sprankje geluk.